De glutenvrije feestdagen / #decemberglutenvrij 2016

kerstboom

Het is weer december en dat betekent dat de feestdagen eraan komen. Voor iemand met een gluten intolerantie nog best een uitdaging. Om deze maand nét een beetje feestelijker te maken hebben wij (glutenvrije bloggers van Nederland) weer een heuse adventskalender voor jou in petto. Elke dag een glutenvrij blog met als thema de feestdagen. Dat betekent heerlijke glutenvrije recepten, handige tips voor tijdens het diner of uit eten gaan en binnenkijkers bij mensen die ook glutenvrij de feestdagen doorbrengen. Lees verder…

Ik kan trouwens nog maar bijna geloven dat het al december is. Hebben jullie dat ook? Het afgelopen jaar ging ontzettend snel en met elk jaar dat ik ouder ben lijken ook de jaren wel korter of sneller voorbij te gaan. Op Bakers and Fakers is een hoop gebeurd. Ik was zojuist nog op persreis in Italië (lees het hier) en ik heb door het blog waanzinnige leuke en lieve mensen leren kennen. Ik had nooit gedacht dat dit blog zoveel mooie dingen zou brengen. Het begon immers als een heel intiem plekje voor het delen van recepten. Inmiddels lezen er steeds meer mensen mee en dat is soms best nog een beetje spannend.

Ik heb trouwens nog een verrassing! Er komt weer een Bakers and Fakers kerstpakket aan. Ik ben op dit moment nog druk bezig met de voorbereidingen maar ik mag een van jullie strakjes blij maken met een prachtig pakket vol met heerlijk glutenvrij lekkers. Kom dus vooral nog even langs.

Hieronder de adventskalender. Klik elke dag even op het vakje met de juiste datum en je komt vanzelf bij een heel nieuw blog terecht. Veel plezier!


 

adventskalender

adventskalender

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

 

Alle bloggers die dit jaar weer meedoen aan #decemberglutenvrij / De glutenvrije adventskalender

(op alfabethische volgorde)

Boeddhamum glutenfree#decemberglutenvrij
Creatief glutenvrij
Daily inception
De glutenvrije man
Doe mij glutenvrij
Foodless
Gebaksjuwelier
Glutenvrije blog
Glutenvrije keuken
Glutenvrije mama
Glutenvrij hoort erbij
Glutenvrij kind
Glutenvrij kookhoekje
Het meisje met de voedselallergie
Ik ben glutenvrij
Kook de wereld rond!
Koos glutenloos
Mama en Emily
Miss glutenvrij
Oh my pie
Schrijfsels van mij
Stories of a coeliac

 

Laat een leuke reactie achter!