Disclaimer

Disclaimer voor Bakers and Fakers

Op deze pagina vindt u de disclaimer van Bakers and Fakers . In deze disclaimer geef ik aan onder welk voorbehoud ik de informatie en recepten op mijn website aan u aanbiedt.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie en afbeeldingen op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht. *Uiteraard mag u mijn recepten wel opslaan en uitprinten voor eigen gebruik.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Bakers and Fakers is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust altijd bij Bakers and Fakers. Voor vragen neemt u contact op via info@bakersandfakers.nl

Geen garantie op juistheid

Bakers and Fakers streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kan ik daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Samenwerkingen, sponsors en affiliatie links

Soms werk ik samen met een sponsor of is een artikel of recept ontstaan uit een betaalde samenwerking. Onderaan het artikel zal ik dit altijd vermelden. Zelfs bij een gesponsorde post of samenwerking kunt u ervan uitgaan dat mijn mening eerlijk en oprecht is. Bakers and Fakers werkt alleen samen met producten of merken die passen bij het idee achter Bakers and Fakers en u kunt er altijd van uitgaan dat ik ook echt achter het gebruik van deze producten sta.

Ik ben echter nooit verantwoordelijk voor wijzigingen die zijn ontstaan na mijn review of beoordeling van het product en ik kan nooit garanderen dat deze nog steeds glutenvrij zijn. Let dus zelf altijd goed op bij de aanschaf van glutenvrije producten en controleer altijd of deze ten tijde van aanschaf nog steeds gecertificeerd glutenvrij zijn.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van Bakers and Fakers altijd op deze pagina.

Klachten

Bent u het oneens met informatie die u op deze website bent tegengekomen dan mag u te allen tijden contact opnemen via info@bakersandfakers.nl. Ik streef ernaar om u binnen 2 werkdagen een antwoord te geven.