JUIZ~S detoxkuur

liquidspinachAfgelopen zondag begon ik aan mijn allereerste sapjeskuur. Met de koudgeperste sapjes van JUIZ~S  in mijn koelkast en de eerste detox-tips in mijn mailbox ben ik er helemaal klaar voor! JUIZ~S  was zo lief om mij voor 3 dagen aan sappen op te sturen. Ze worden diepbevroren bij je thuisgebracht, samen met wat handige tips en uitleg. Het eerste wat opvalt zijn de leuke en handige flesjes. Gezellige kleurtjes en smakelijke namen. Zo klinkt een liquid salad zo veel beter als spinazie sap ;-) . Ik ben een groot sapverbruiker. Mijn sapmaker en ik hebben al heel wat rode bietjes verorbert. Ik dacht weleens na over het doen van een sapdieet, om eens flink te ontgiften, maar ik zag door de bomen het bos niet. Ik ben geen held in voedingswaarden en eiwitten tellen, ik ben gewoon blij als ik met een flink glas sap per dag heel veel fruit en groente binnenkrijg. De sapkuren van JUIZ~S  zijn voor mij dus ideaal. Je hoeft zelf geen moment stil te staan bij wat je wel of niet moet nemen. De leuke flesjes staan vrolijk klaar en nu ik ze heb mogen proeven ben ik stiekem best wel fan!

Eerst iets over JUIZ~S en de all Day Detox sapkuur van 3 dagen…
De sappen van JUIZ~S  zijn 100% Troeploos, Lekker en Cold Pressed en dat proef je! Alle sappen worden door de juice masters met liefde geperst. Voor de productie van de sappen gebruikt JUIZ~S alleen échte groenten & fruit, vers van het land. Diepvries, concentraat of pulp komt bij JUIZ~S niet in de slowjuicer.

Naast het feit dat de sappen van JUIZ~S supergezond zijn, zijn ze vooral ook erg lekker. Geen ingewikkelde recepten, met 8 of meer ingrediënten, waardoor je niet goed proeft wat er in zit. What you see is what you taste!

Met de detox sapkuur JUIZ~S ALL DAY vervang je ieder eetmoment door een heerlijk sapje. Omdat je voor 3, 5 of 6 dagen alleen maar vloeibaar eet, geef je het lichaam volgens JUIZ~S een zogenaamde reset. Niet elke groente- of fruitsap leent zich voor het doen van een detox sapkuur. Belangrijk is dat je zorgt voor een uitgebalanceerd programma waarin de ingrediënten van de sappen er voor zorgen dat je de juiste voedingswaarden binnen krijgt zodat je het maximale resultaat uit je detox sapkuur haalt. Naast de lekkere JUIZ~S ontvang je ook nog af- en opbouw tips zodat je je goed kunt voorbereiden op de detox sapkuur. Deze tips bestaan uit gezonde receptjes, leuke filmpjes en handige weetjes. Nieuwsgierig?! Neem hier alvast een kijkje.

Waarom doe je een detox?

Het doen van een detox sapkuur zorgt voor een grote schoonmaak van de opstapeling van allemaal gifstoffen in je lichaam. Dit geeft je de volgende voordelen:

 • Meer energie
 • Een kickstart voor een gezonde(re) levensstijl
 • Je voelt je weer gezond
 • Het verliezen van een paar kilo’s
 • Je huid gaat weer stralen
 • Nagels worden sterker, haren worden voller
 • Je voelt je helemaal opgeruimd, body & mind
 • Je slaapt ’s nachts beter

“Wat vond ik ervan?!

Ik begon mijn kuur op het zelfde moment dat Nederland eindelijk een beetje zomers weer besloot te hebben. Dat kwam goed uit want met warm weer is mijn eetlust toch al iets minder. Drinken daarentegen kan ik echt altijd! Ontbijten doe ik al vaak met een stevige sap dus wat dat betreft niks nieuws.”

Per dag krijg je 7 heerlijke sappen, bestaande uit:

 • 4 x LIQUID SALADS: heerlijke Cold Pressed juices bomvol vitaminen en mineralen die je energieniveau gedurende de dag op peil houden
 • 1 x VEGGIE SOUP: onze veggie soup kan je op twee manieren drinken: net als de liquid salads koud of een klein beetje verwarmd zodat je een lekker warm groentesoepje krijgt. Let op: de sap mag niet koken voor het behoud van alle vitaminen en mineralen
 • 1 X DETOX WATER: het is belangrijk om veel water te drinken tijdens een detox sapkuur zodat je je afvalstoffen goed kan afvoeren. Ons heerlijke detox water helpt je hier bij
 • 1 X NUT MILK: Noten zijn een gezonde eiwittenbron en eiwitten zijn de primaire voedingsbron voor je spieren. Zo hoef je niet bang te zijn voor het verbranden van je spieren tijdens de kuur.

De liquid salads zijn superlekker! Vooral de bietjes infused met limoen zijn mijn favoriete ontbijtje. De veggie soup vond ik helaas niet zo lekker. Net iets te heftig voor mijn smaak. Naast het lekkere detoxwater maakte ik ook alvast wat groene ice tea zonder suiker en met citroensap. De eerste twee dagen gingen erg goed! Geen hongergevoel. Maar het is natuurlijk wel even “doorbijten” ;-) Vooral het avondeten is even lastig. Dag 3 duurt ontzettend lang. Ik droomde vannacht over chocolade taartjes bij Helmut Newcake in Parijs en ook als ik wakker ben kan ik eigenlijk alleen nog maar denken aan lekkere dingetjes om in te bijten. In mijn mailbox zitten inmiddels al de handige afbouw-tips. Overgang recepten die ervoor gaan zorgen dat ik #HEALTHY blijf en al dit zware werk niet meteen weer ongedaan maak. Ik moet wel toegeven dat ik meer energie heb dan gedacht. Helemaal “opgeruimd” ben ik me niet gaan voelen, maar dat is ook wat veel gevraagd. Ik ben in mijn taille wel iets kwijt maar drie dagen is natuurlijk maar een milde starterskuur. Ik denk dat ik ook een keer de 6-daagse kuur ga volgen. Gecombineerd met een heerlijke vakantieweek. JUIZ~S is beslist érg handig, lekker en gezond. Als je ook eens zo’n kuur wilt doen dan krijg je met de code ‘#bakersandfakers’  10% korting op de 5 en 6 daagse kuren van JUIZ~S. De korting is geldig t/m 31 augustus 2015. De sappen zijn allemaal 100% glutenvrij.

Voor nu ga ik mijn mooie lege flesjes vullen met mijn zelfgemaakte sapjes. Voorlopig blijf ik even ontbijten met een lekkere groene powerjuice. Morgen ga ik mezelf verwennen met deze lekkere gezonde vegan en rawfood chocolade mokka taart. Dat past prima binnen het concept van JUIZ~S, want we moeten natuurlijk ook genieten en met eerlijke en pure ingrediënten is dat zo ongezond nog niet ;-)

 

 

Laat een leuke reactie achter!