Kerststress, koekjes en oplaadstations. #messyhappiness

#messyhappiness

Kennen jullie dat? Kerststress? Wat gaan we eten, met wie en waar, en wat neem ik mee? Is een flesje rood goed? Of moet ik aan de slag met zorgvuldig bedachte cadeaus die ik uiteraard nog helemaal zelf én zo mooi mogelijk moet inpakken. Dat deed ik vorig jaar ook en daar krijg je dus verwachtingen van. Oeps!

Tel daar bij op dat ik ook nog heel druk was met mijn bakboek dat deze week naar de drukker ging (Yay!), een hond die bij elk rotje onder de tafel duikt en daar soms wel iets bij omstoot, nog 3 andere deadlines voor kerst, en je hebt een klein idee van de hoeveelheid koffie en foute kerstliedjes die ik nodig had om mij door deze donkere (en vooral hectische) dagen voor kerst heen te slepen.

de donkere dagen voor kerst

Dat de dagen zo donker zijn is trouwens erg onhandig voor het maken van foto’s van eten. Ik heb daglicht nodig mensen. Die kaarsjes zijn natuurlijk leuk en ook wel aardig, maar dat gele flikkerende licht doet mijn taartjes helaas geen goed en soms heb ik het gevoel dat de dag al om is voordat ik goed en wel wakker ben geworden – slaat nog een espresso achterover ;))

Misschien komt het ook een beetje door het afgelopen jaar. #chemo #borstkanker #tietverdriet En ik overdrijf niet als ik je vertel dat ik zooooh onwijs hard aan een hele luie strandvakantie toe ben. Ik ben helemaal geen zonminnend mens, maar blijkbaar zegt mijn vitamine D gehalte dat het tijd is om weer even op te laden en over opladen gesproken ‘winkwink’ ik kreeg laatst een ontzettend leuk kerstcadeau van Bosch. Het is een stofzuiger zonder snoer en je laadt ‘m op in een heel schattig oplaadstation. Had ik zelf ook maar zo’n oplaadstationnetje -denk ik dan.

Maar stiekem (niet verder vertellen) ben ik toch ook wel dol op deze donkere dagen hoor. Ik bak een tafel vol koekjes, niet voor het blog, niet voor het boek, maar om cadeau te doen. In plaats van saaie kaartjes met standaard wensen en ook een beetje om te vieren dat mijn glutenvrije bakboek eindelijk klaar is. De hele keuken staat vol met bakblikken, koekjesdeeg en meel. Dat er buiten nog geen dik pak sneeuw ligt, maak ik hier binnen wel goed, want mijn keuken is precies een winterwonderland met overal bloem en poedersuiker. #messyhappiness

Bosch Unlimited

Nu komt de Bosch Unlimited dus heel goed van pas. Thanks Bosch! Normaal struikel ik altijd 3 keer over de stofzuigersnoer en dan heb ik de trap nog geeneens gedaan. Nu pak ik mijn vriendje, die overigens heel weinig lawaai maakt maar toch een hele sterke motor heeft, uit z’n oplaadstationnetje (heb je ‘m weer hoor) en binnen no time zijn alle dennennaalden, poedersuiker en bange hondenharen weer verdwenen.

Wat ik ook zo fijn vind is dat er geen zakken in gaan. Je klopt het filter gewoon leeg boven de prullenbak. Hij weegt ook heel weinig en je maneuvreert hem moeiteloos in de rondte. Zonder stang is het een kruimeldief, handig in een glutenvrij huishouden -want als de dood voor kruimels van vriendlief – en er zitten verder tal van accessoires en mondstukken bij die voor elke situatie wel een handige oplossing bieden. Op de prijs na kan ik eigenlijk niet bedenken wat ik niet leuk vind aan deze Bosch Unlimited stofzuiger upgrade.

Oh! Ik moet er ook nog even bij vertellen dat de accu’s die er bijzitten, het zijn er twee zodat je nooit zonder zit, ook in alle andere ‘Power For All’ items van Bosch passen. En as we speak krijg je bij de Bosch Unlimited stofzuiger een gratis accuboor t.w.v. 139,- cadeau (zie actievoorwaarden: www.bosch-home.nl/acties) en alhoewel ik die niet heb gekregen van de allerliefste Bosch kerstman weet ik je wel te vertellen dat die dus nét zo handig is als mijn nieuwe #messyhappiness vriend.

Ik ga nu gauw door met koekjes bakken en kerststressen en ik ga ook nog even mijn houten shutters afstoffen want dat is dus opeens heel erg interessant geworden met zo’n nieuw speeltje. #nerdalert


* Dit artikel is in samenwerking met Bosch tot stand gekomen, lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Laat een leuke reactie achter!