Spinaziewraps met de pannenkoekenmix van Lieke is Vrij

groener

Een review over de pannenkoekenmix van Lieke is Vrij en een recept voor heerlijke spinaziewraps. Stiekem supergezond!

We waren al eerder vol lof over Lieke. Want Lieke is niet alleen vrij van gluten maar ook vrij van gekke, onnodige en ongezonde stofjes.

Vandaag gebruiken we de pannenkoekenmix van Lieke, om heerlijke spinaziewraps te maken.
De mix is heel stevig qua structuur en kan daardoor de extra groente door het beslag heel goed hebben. Beter dan gewoon tarwebeslag, lijkt wel!

Ingrediënten:

200 gram pannenkoekenmix van Lieke is Vrij

400 gram spinazie, jahaa een hele zak!

Teentje knoflook en 1 gesnipperd uitje

200 ml melk, ik nam amandelmelk

2 eitjes

Kokosolie om in te bakken

Wat de vulling betreft kiezen wij vandaag voor een lekker frisse Griekse salade, met tomaat, komkommer, feta en olijven. Maar champignons in een romig sausje passen er ook goed bij.

En zo gaat het:
Bak de ui en de knoflook in de koekenpan. Voeg dan in twee etappes de hele zak spinazie toe. Voor het beslag is het lekker makkelijk als je nu de blender neemt! Mix daarin alle verdere ingrediënten en voeg daarna de – enigszins afgekoelde – spinazie toe. Even goed mixen en klaar is je beslag. Als het erg dik is, kun je nog wat melk toevoegen. De dikte is namelijk afhankelijk van de hoeveelheid water in de spinazie.

Als je zorgt dat de pan goed heet is, zul je merken dat de wraps heel mooi worden. Lieke heeft echt een top-recept in handen!
De wraps zijn zo lekker dat ook kinderen er van zullen smullen, en zo – stiekum!! – makkelijk een halve zak spinazie oppeuzelen. Handig toch?

Eet smakelijk!

*Door Bea Mung Bean

  1. […] inspiratie voor mijn groene baksels haalde ik van deze site. Omdat ik mijn pannenkoeken echter niet glutenvrij hoef te eten en ik ze ook wel graag wilde […]

Laat een leuke reactie achter!